Ellin luontopäiväkirja: Puput puussa

Helmikuussa saatiin välillä plussakelejä ja lumi hupeni nopeasti. Vähän aikaa oli hyvä lumiukkosää, sillä suojalunta riitti ja sitä oli helppo muotoilla. Suojalumella on mukava leikkiä, varsinkin kun on vedenpitävät rukkaset kädessä. Ystävänpäivän kunniaksi teimme perinteisen lumiukon ohella suloisia pupuja puihin kiipeilemään. Pupuja oli helppo ja nopea taputella männyn kaarnaiseen kylkeen kiinni. Hauskat pikku puput saivat kaikki hyvälle mielelle.

dsc_0148

dsc_0147

Puputerveisin,

_20170115_213916

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s